Yalova’da 2018 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan ve ilerleyen süreçte anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde olmak üzere 4 alanda hizmet veren Yalova Uzmanlar Koleji geçtiğimiz Eylül ayında Uzmanlar Özel Öğretim Kursu ile dershanecilik faaliyetlerine başladı ve Yalova’daki öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmeleri adına çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Uzmanlar Koleji, gerçekleştirdikleri son faaliyetlerden bahsetmek için basın mensuplarının da katıldığı bir toplantıyı Cuma akşamı Lova Otel’de organize etti. Uzmanlar Yönetim Kurulu adına söz alan Abbas Kılıç, 2018 yılında başladıkları eğitim faaliyetleriyle birlikte günümüze kadar gerçekleştirdikleri başarılar hakkında bilgi verdikten sonra müjdeli haberi verdi ve Yalova’daki dershanecilik faaliyetlerinin merkezini değiştirmek adına kadrolarına yeni isimlerin katıldığını duyurdu. Kılıç’ın verdiği bilgilere göre Matematik öğretmeni Mehmet İşcan, Kimya Öğretmeni Esra Bahar, Biyoloji Öğretmeni Esra Alemdar, Fizik Öğretmeni Uğur Kaya, Coğrafya öğretmeni Hasan Karakaş, Fizik Öğretmeni Mümin Yılmaz, Matematik Öğretmeni Ali Aksu ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Tuğçem Kazak Akgöğ, Uzmanlar Koleji’nin Özel Öğretim Kursunda derslerini vermeye başlayacak. 

Güneyköy Muhtarlığı’ndan Çocuklara Özel Etkinlik Güneyköy Muhtarlığı’ndan Çocuklara Özel Etkinlik

Uzmanlar Koleji’ne yeni katılan isimler kendilerini kısaca tanıttıktan sonra Uzmanlar Koleji ailesine katıldıklarını belirten imzaların attılar. İmzaların ardından tekrar söz alan Kılıç, 2018 yılından itibaren gerçekleştirdikleri başarıları kadrolarına katılan isimlerle sürdüreceklerini ve Yalova’nın merkezi olmaya devam edeceklerini tüm kamuoyuna duyurdu.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

“Uzmanlar”, Dershaneciliğin Merkezini Değiştirmeye Geliyor Foto Galeri: “Uzmanlar”, Dershaneciliğin Merkezini Değiştirmeye Geliyor

Editör: Arda Yavuz