Vekil Akyol ve İnsan Hakları Komisyonu, Bakan Yerlikaya’yı Dinledi Vekil Akyol ve İnsan Hakları Komisyonu, Bakan Yerlikaya’yı Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz gün basına kapalı bir şekilde grup toplantısı düzenledi. Toplantıda TBMM İdare Amirliği seçimi gerçekleştirildi ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP’nin yeni TBMM İdare Amiri oldu. İdare Amirliği seçiminin yanında Grup Yönetim Kurulu seçimi de gerçekleştirilirken, Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ve Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, CHP Grup Yönetim Kurulu üyeleri oldular.

“Yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum”

Grup toplantısında gerçekleştirilen seçimlerinden ardından CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, yapılan seçim sonrası yeni görevlerine başlayan mesai arkadaşlarını resmi sosyal medya hesabından tebrik etti. Becan yaptığı paylaşımda, “Bugün basına kapalı olarak gerçekleştirdiğimiz CHP TBMM Grup toplantımızda Meclis İdare Amiri olarak seçilen Artvin Milletvekilimiz Uğur Bayraktutan ile Grup Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilen Kars Milletvekilimiz İnan Akgün Alp, Uşak Milletvekilimiz Ali Karaoba, Çorum Milletvekilimiz Mehmet Tahtasız ve Gaziantep Milletvekilimiz Hasan Öztürkmen'i tebrik ediyorum. Değerli yol arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz