Irak’ın Kuzeyinde terörün kökünü kazıyabilmek için Pençe-Kilit Harekatı yürüten Mehmetçiklerden acı haber geldi. Terör örgütü PKK’nın saldırısı sonrası 9 asker şehit oldu. Haberin alınmasının ardından ülkemizin dört bir yanında insanlar baş sağlığı dileğinde bulundu ve terörü kınadılar.

Vekiller Şehitleri Andı

Yalova Milletvekilleri de şehitleri anma mesajlarına katıldı Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullanırken AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Acımız büyük… Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi. Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tahsin Becan resmi sosyal medya hesabından, “Yüreğimiz yangın yeri. Kuzey Irak'ta vatanımızı canları pahasına korurken, hain terör örgütü tarafından şehit edilen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır; Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Ruhları şad olsun” ifadelerine yer verdi.

Yalova’da Köylerde Hanelere Akıllı Su Saati Takılacak Yalova’da Köylerde Hanelere Akıllı Su Saati Takılacak

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-turkiye-kuzey-irak-pence-kilit-operasyon-teror-pkk-saldiri-sehit-anma-chp-akp (3)yalova-turkiye-kuzey-irak-pence-kilit-operasyon-teror-pkk-saldiri-sehit-anma-chp-akp (1)Becan, ‘Her fabrika bir kaledir’

Editör: Arda Yavuz