Şampiyonluğun kilidini açan goller ise Rahmi Özcan, Ömer Güleryüz ve Fatih Şentürk’ten geldi. Bu şampiyona öncesinde son hazırlıklarını ilimizde yapan Ampute A Milli takımıza Yalova uğurlu geldi.

Milli takımın teknik ekibi ve oyuncularıyla yakından ilgilenen ve olanaklarını tamamen açan Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç sosyal medya hesabından Yüreğiyle oynayanların hikayesi yazarak, 3. Kez Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımımızı tebrik ediyorum” paylaşımında bulundu.

Yalova Ampute Milli Takim Avrupa Sampiyon (4)“Dünyada Bir Numarayız”

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun Yalovalı başkanı Alpaslan Erkoç, milli takımın her zaman Türk bayrağını en güzel şekilde taşıdığını dile getirerek, "Dünyada ampute futbolda bir numarayız. Her zaman yanımızda olan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya'ya ve tüm spor camiasına teşekkür ediyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımıza da kupayla çıkacağız." diye konuştu.

Yalova Gençlik Merkezi’nde Yaz Kursları Başladı Yalova Gençlik Merkezi’nde Yaz Kursları Başladı

Yalova Ampute Milli Takim Avrupa Sampiyon (7)Yalova Ampute Milli Takim Avrupa Sampiyon (9)Yalova Ampute Milli Takim Avrupa Sampiyon (6)

Kaynak: Haber Merkezi