Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları, kuruluşunun ardından ilk resmi toplantısını gerçekleştirdi. Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Tobaoğlu öncülüğünde düzenlenen toplantıya, Yalova’da faaliyet gösteren 15 il derneğinin gençlik kolları başkanları katıldı.

Samimi ve verimli bir atmosferde geçen toplantıda, Yalova’daki gençlerin karşılaştığı sorunlar masaya yatırıldı. Eğitimden istihdama, sosyal etkinliklerden gönüllülük projelerine kadar birçok başlıkta fikir alışverişi yapılırken, ortak çözüm önerileri ve geleceğe dair projeler de kararlaştırıldı.

Toplantı sırasında yönetim kurulu üyelerine çiğköfte ikramı yapılırken, katılımcılar arasında dayanışma ve iş birliği mesajları ön plana çıktı.

Vali Dr. Hülya Kaya’dan 19 Mayıs Mesajı: “Geleceğe İnançla Yürüyoruz” Vali Dr. Hülya Kaya’dan 19 Mayıs Mesajı: “Geleceğe İnançla Yürüyoruz”

Toplantı sonrasında açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Tobaoğlu, “Hep birlikte gençlerin sesi olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Yalova’daki gençlik enerjisini harekete geçirecek çalışmalar yürüteceğiz,” dedi. Tobaoğlu ayrıca toplantıya katılan tüm dernek gençlik kolları başkanlarına teşekkür ederek, gelecekteki projelerde aynı uyum ve iş birliğini sürdürmeyi temenni etti.

Kaynak: Haber Merkezi