Yalova Üniversitesi, Uluslararası Konferansa Katılım Sağladı Yalova Üniversitesi, Uluslararası Konferansa Katılım Sağladı

yalova-ozel-birey-okullari-ogretmen-kadro-yeni (9)Başarının Adresi Yalova Birey Okulları, 2024 yılına yeni bir Vizyon ile giriyor. Birey Okulları "Eğitimde Sistem Gelenektir. Kişiler Değişir, Başarı Kalır” sloganıyla okul tanıtım lansmanını önceki akşam Lova Otel’de gerçekleştirdi. Okul lansmanında yeni yönetim kadrosu tanıtıldı. Yalova Birey Okulları Yönetim Kurulu adına konuşan Ercüment Tokay, "Okulumuz iddialı eğitim ve disiplini ile yıllar süren dershane deneyiminden aldığı güvenle emin adımlarla ilerlemektir. Yalova Birey Okulları, öğrenci kontenjanı ile kişiye dayalı eğitim ve yabancı dil modelini hakkıyla uygulamaktadır. Butik okul anlayışıyla her alanda farkını ortaya koymaktadır. Kurum olarak önümüzdeki̇ süreçte hızla büyümeye devam edeceğiz. Bünyemizeyalova-ozel-birey-okullari-ogretmen-kadro-yeni (8) ekleyeceğimiz anaokulu ve ilkokul projelerini sizlerle yine bir basın toplantısında paylaşacağız. Bu heyecanı siz değerli Yalova halkıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıl, bizimle olacak fakat etik değerler nedeni ile şu an aramızda bulunamayan çalışma arkadaşlarım olduğunu belirtmek isterim. Sizlere yeni yönetim kurulumunu sunmak istiyorum. Fen Bilgisi Öğretmeni Selvi Özdoğan, Geometri Öğretmeni. Uğur Erdinç, Felsefe Öğretmeni Şebnem Şimşek, Matematik Öğretmeni Mümin Balcı, Matematik Öğretmeni Ünal Kılıç, Fizik Öğretmeni Volkan Ak, Fen Bilgisi Öğretmeni Abdülkadir Çelik ve Ramazan Balcı. Yeni yönetim kadromuzun Yalova'ya hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

yalova-ozel-birey-okullari-ogretmen-kadro-yeni (6)yalova-ozel-birey-okullari-ogretmen-kadro-yeni (5)yalova-ozel-birey-okullari-ogretmen-kadro-yeni (4)yalova-ozel-birey-okullari-ogretmen-kadro-yeni (3)yalova-ozel-birey-okullari-ogretmen-kadro-yeni (2)yalova-ozel-birey-okullari-ogretmen-kadro-yeni (1)

Editör: Arda Yavuz