KISA KISA SİYASET programına konuk olan MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, sorulan soruları cevapladı.  Cumhur ittifakı altında genel seçimlerde birleşen MHP, Yalova ilinde ayrı ayrı adaylar çıkartırken, Yalova’daki tüm partiler 3 milletvekilliğini de kazanmayı hedefliyor. Bu durumu nasıl yorumlarsınız. Siz MHP olarak temel hedefiniz ne olacak sorusuna Yalova’da en iyi partinin MHP çıkacağına inanıyorum ifadelerini kullandı.

Yalova’daki tüm partiler 3 milletvekilliğini de kazanmayı hedefliyor. Bu durumu nasıl yorumlarsınız. Siz MHP olarak temel hedefiniz ne olacak?

İhsan Güldoğan : Ben onların düşünceleri için bir şey söylemek istemiyorum ama kendi partim için söyleyecek olursam, şu anda biz adaylarımızı Yalova adayları olarak görüyoruz. Ve Yalova buna tepki vereceğine iyi yönde adım atacağına inanıyoruz çünkü 1. Adayımız, 2. Adayımız ve 3. Adayımız tamamen Yalova çocuğu ve bunları dün aday tanıtım toplantısında Yalova’ya nasıl sahip çıkacaklarını, Yalova halkını nasıl bağrına basacağını, ellerinin sürekli Yalova vatandaşının omzunda olacağını vurguladılar. Ben milletvekili sayısı olarak söylemek istemiyorum ki biz bunlardan uzağız. Ama şunu kesinlikle söylemek istiyorum. Yalova’da en iyi partinin MHP çıkacağına inanıyorum.

Haber- Duygu Saral

Editör: Rümeysa Şahin