‘Bizler Millet Olarak Engellilerimiz İçin Ayrı Bir Hassasiyete Sahibiz’ ‘Bizler Millet Olarak Engellilerimiz İçin Ayrı Bir Hassasiyete Sahibiz’

Sendikanın, çalışanların haklarını koruma mücadelesinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da üyelerine hizmet etme çabası, bu gezide de kendini gösterdi. Eğitim Bir-Sen, üyelerine yönelik düzenlediği geziler, kurslar, seminerler ve konferanslarla aktif bir şekilde faaliyet gösteriyor. Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi çerçevesinde binlerce kitabı öğrencilerle buluşturan sendika, eğitim alanında da önemli adımlar atmaya devam ediyor. Eğitim Bir-Sen yetkilileri, “Eğitim Bir-Senli olmak her zaman ayrıcalıktır." diyerek sendikanın değerlerine vurgu yaptılar. Geziye katılan üyeler ise bir araya gelmenin ve sosyal etkinliklerde bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.
HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN
Yalova Egitim Bir Sen Kadin Komisyon Istanbul Gezi (5)Yalova Egitim Bir Sen Kadin Komisyon Istanbul Gezi (4)Yalova Egitim Bir Sen Kadin Komisyon Istanbul Gezi (3)Yalova Egitim Bir Sen Kadin Komisyon Istanbul Gezi (2)

Editör: Arda Yavuz