Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından İl geneli ve geçiş güzergâhlarında Uyuşturucu Madde Nakli, Sevkiyatı ve Ticareti yapan şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor.

Çevre illerden temin ettiği ve uyuşturucu maddeleri Yalova’ya intikal ettirilerek sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yapabileceği ya da yaptırabileceği tespit edilen Araç içerisinde bulunan R.M. isimli şüpheli şahıs Narkotim Ekipleri tarafından güvenli bir şekilde durduruldu. Kimlik kontrolleri sonrası R.M. isimli şüpheli şahısın üzerinde ve eşyaları arasında gerçekleştirilen kontrollerde uyuşturucu madde olabileceği değerlendirilen şüpheli maddeler ile yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Bonzai ve Metamfetamin ele geçirildi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheli şahsın adli makamlarca verilen ilgili karar gereği gerçekleştirilen adli aramasında; 2 Ayrı Poşet içerisinde toplam ağırlıkları; 535 Gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) Maddesi, 22 Gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından; Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu kapsamında yürütülen soruşturma neticesi R.M. isimli şüpheli şahsın işlemlerinin tamamlanması ile adli makamlara sevk edilecektir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta Uyuşturucu Madde Suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

35 Bin Makaron Ele Geçirildi 35 Bin Makaron Ele Geçirildi

Editör: Arda Yavuz