90. Yıl Spor Salonunda oynanan müsabakalarda Türkiye’nin yanı sıra Kuveyt ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK) mücadele etti. Türk Milli takımını moral olması adına Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinden etkilenen sporcular oluşturdu.

6-10 Mart tarihleri arasında ki özel organizasyonda Türkiye’nin teknik ekibinde Orçun Kamalı menajerlik görevini üstlenirken, YOSK antrenörü Murat Saltan’la birlikte Ayhan Şahin ve Abdullah Bayram antrenör olarak görev yaptı.

Kamp ve turnuvayı değerlendiren Saltan,” Eurosia Cup’ı Yalova’da düzenledik. Türkiye, Irak, Kuveyt ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün yer alacağı organizasyonda Irak gelmeyince 3 takıma düzenlemiş olduk. Milli takımımızı deprem bölgesinde yaşayan ve afette zarar gören sporculardan oluşturduk. Adana, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır ağırlıklı olmak üzere o bölgenin sporcularını davet ettik. Morallerini arttırmayı amaçladık. Durumlarını gördük. Milli formayla başarılı maçlar çıkarttılar. Hepsini tebrik ediyorum. Bizler adına güzel anlar yaşandı diyebilirim” şeklinde konuştu.

Yalova Eurosia Cup’a Ev Sahipliği Yaptı (3)Yalova Eurosia Cup’a Ev Sahipliği Yaptı (2)Yalova Eurosia Cup’a Ev Sahipliği Yaptı (1)-1

Editör: Uğur TEZCAN