Yıldız Teknik Üniversitesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine ev sahipliği yaptı. 90 kişinin yer aldığı geziye; Okul Müdürü Haydar Kılıç, Müzik Bölümü Başkanı Sevil Özmen Gürsoy, Resim Bölümü Başkanı Hakan Gültekin ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Habibe Nur Düğer ile 12.sınıf öğrencileri katıldı. Prof. Dr. Turan Sağer, Prof. Dr. Arda Eden, Doç. Dr. Burak Boyraz, Doç. Dr. Ece Merve Yüceer Nishida, Doç. Dr. E. Ceylan Ünal Akbulut, Dr. Öğr. Üyesi Bekir Şahin Baloğlu, Arş. Gör. İdil Özcan, Arş. Gör. Ezgi Ararat Cüceoğlu, Arş. Gör. Tolga Ünaldı, Arş. Gör. Hüseyin İzci, Arş. Gör. Kerem Keçeli, Öğr. Gör. Özer Özel, Öğr. Gör. Cansun Küçüktürk, Yıldız Teknik Üniversitesi- Sanat Tasarım Fakültesi- Sanat, İletişim Tasarımı ile Müzik ve Sahne Sanatları bölümleri, Arş. Gör. Damla Moğolkoç ve Bilgisayar İşlt. Emre Yağız Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi- Güzel Sanatlar Fakültesi- Resim, Heykel, Tekstil ve Moda Tasarımı, Sahne Dekoru ve Kostümü bölümleri, Öğr. Gör. Özlem Ataman, Arş. Gör. Bektaş Ozan Kutlar, Öğr. Gör. Beril Eren, Öğr. Gör. Özcan Ulucan; Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi- İstanbul Devlet Konservatuarı- Müzik, Müzikoloji ve Sahne Sanatları bölümleri, sınıf ve atölyeleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova TOBB MTAL Öğretmenleri Okuma Grubu Kitap Tahlili İçin Bir Araya Geldi Yalova TOBB MTAL Öğretmenleri Okuma Grubu Kitap Tahlili İçin Bir Araya Geldi

yalova-gsl-istanbul-gezi-universite-ogrenci (4)yalova-gsl-istanbul-gezi-universite-ogrenci (3)yalova-gsl-istanbul-gezi-universite-ogrenci (1)

Editör: Arda Yavuz