Yalova’da 5 Araçlı Zincirleme Kaza Yalova’da 5 Araçlı Zincirleme Kaza

Yalova Il Emniyet Mudurluk Teror Egitim Vatandas Esnaf Genc (3)Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğimiz (BÖF) tarafından terör örgütlerinin propagandalarına karşı duyarlı olunması amacıyla vatandaşlara bilgilendirme yaparak farkındalık oluşturulmaya çalışıyor. Bu kapsamda “Bilgilendirme Faaliyetleri”, “Sosyal Faaliyetler” ve “Ailelerle Yürütülen Çalışmalar” olmak üzere üç ana başlıkta “Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri” (BÖF) yürütülüyor.
Teröre Karşı Farkındalık Yaratılıyor

Yalova Il Emniyet Mudurluk Teror Egitim Vatandas Esnaf Genc (2)İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz” projesi kapsamında Yalova genelinde bulunan 4 Mahalle Muhtarlığı ve 35 esnaf ziyaret edilerek terör örgütleri konusunda toplumda farkındalık oluşturulması, terörle mücadelede halk desteğinin önemi gibi konularda vatandaşlar bilgilendirerek; toplamda 95 kişiye ulaşıldı. Proje kapsamında esnaflara çeşitli hediyeler verildi.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan bir diğer proje olan “Gençlik ve Güvenli Gelecek” projesi kapsamında Yalova’da öğrenim gören lise 11. Sınıflara yönelik 3 oturum halinde toplamda 300 öğrenciye terör, terörle mücadele, terör örgütlerinin eleman temin etme yöntemleri vb. konularda bilgilendirmeler yapıldı. Proje kapsamında öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğince Terör örgütlerinin zararlı faaliyetlerine karşı koruma amacıyla stant, konferans, sosyal ve kültürel etkinlikler aralıksız devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.


 

Editör: Arda Yavuz