Yalova'daki ilk ve tek meslek atölyesine sahip olan Susam Sokağı Cafe ve Oyun Alanı'nda miniklere itfaiyecilik, kuaförlük, mühendislik, aşçılık, doktorluk gibi meslekler tanıtıldı. Mesleklerin araç ve gereçlerini inceleyen minikler, mesleklerle ilgili bilgiler edindiler. Atölyede rol yapma oyunları oynayarak meslekleri deneyimleyen minikler, keyifli ve unutulmaz bir gün geçirdiler.

Hem eğlenerek hem de öğrenerek meslekleri tanıma fırsatı bulan minikler, bir daha buraya gelmek için sabırsızlandıklarını ifade ettiler. Veliler ise Yalova Koleji anaokulu öğretmenlerine ve yöneticilerine teşekkür ederek, çocuklarının eğitimine katkı sunması açısından önemli bir deneyim olduğunu belirttiler.

Asker Kıyafetiyle Tam Not Aldı Asker Kıyafetiyle Tam Not Aldı

Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (13)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (11)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (12)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (10)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (8)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (9)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (7)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (6)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (5)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (3)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (2)Yalova Gazete Kolej Haber Ana Sinif Susam Sokagi Atolye (1)

Editör: Arda Yavuz