Deneyap Öğrencilerinden Enerji Teknolojileri Şenliğinde Büyük Başarı Deneyap Öğrencilerinden Enerji Teknolojileri Şenliğinde Büyük Başarı

1930’lı yılında İstanbul’un ilçesi olarak yaklaşık 65 yıl mevcut konumunu koruyan Yalova, 6 Haziran 1995 yılında il olma statüsünü kazandı. Bu güne özel olarak da, Yalova’nın önemli kurumlarından ve isimlerinden kutlama mesajları geliyor. Bu kutlamalara Yalova Üniversitesi de katıldı ve resmi sosyal medya hesabından bu günün özelinde paylaşımda bulundu.

“Yalova’ya katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz”

Yalova'nın il oluşunun 29. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını vurgulayan Yalova Üniversitesi, “Bu anlamlı günde, Yalova Üniversitesi olarak şehrimizin gelişimine katkıda bulunmaktan ve Yalova'nın eğitim, kültür ve bilim alanında öncü bir şehir olmasına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yalova'nın doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve insanlarının misafirperverliği ile her geçen gün daha da büyüyen bir değer olduğunu gururla gözlemliyoruz. Bu vesileyle, Yalova'nın gelişiminde emeği geçen tüm hemşehrilerimize teşekkür eder, birlik ve beraberlik içinde nice başarılı yıllar dileriz. Yalova Üniversitesi olarak, şehrimize ve ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi