İKAF'a Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Prof. Dr. Vefik Arıca, Kariyer Merkezi Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yasin Galip Gençer, Kariyer Merkezinde görev yapan Öğr. Gör. Dr. Sevim Gezegen Ünlü, Dr. Elif Nur Alper, Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ve Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat ile katıldı. Ayrıca dün 321 bugün 197 olmak üzere toplamda 518 Yalova üniversitesi öğrencisi fuara katılarak, üniversitenin gücünü ve potansiyelini sergiledi.

 Fuarda, Türkiye'nin önde gelen kurumlarından isimlerin katılacağı bir dizi panel ve söyleşi gerçekleştiriliyor. Yalova Üniversitesi’nin de önemli bir rol oynadığı programda, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü, Türkiye'deki Azerbaycanlı İş Adamları Derneği Başkanı gibi isimlerin yanı sıra Milli Savunma Bakanlığı, TUSAŞ ve Sağlık Bakanlığından katılımcılar da yer alıyor. Ayrıca Yalova'dan da İDO ve Gençer Gaming firmaları etkinlikte partner olarak yer alıyor.

İKAF'a 19 paydaş üniversitenin rektörlerinin yanı sıra iş dünyasından çok sayıda isim ve öğrenciler katıldı. Fuarın ilk gününde açılış konuşmasını gerçekleştiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, fuarda öğrencilerle bir araya geldiği için çok memnun olduğunu dile getirdi. Açılış konuşmaları ve protokol panellerinden sonra onarca etkinlik yapıldı. Etkinliğin ikinci gününde ise Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Eğitim ve Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Savaş Ceylan, Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Karataş, ETİ Türkiye CEO'su Ercan Öz ve THY Kurul Üyesi Melih Ecertaş gibi isimler, öğrencilere kariyer danışmanlığı, kariyer olanakları ve sektördeki gelişmeler hakkında bilgi verecekler. Yalova Üniversitesinin İKAF'23'teki etkin katılımı, başta Rektörümüz olmak üzere yönetimin üniversitemiz öğrencilerine kariyer konusunda sağladığı destek ve imkanlara verdiği önemi gösteriyor.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Yalova Üniversitesi’nden İKAF'a çıkarma (9)Yalova Üniversitesi’nden İKAF'a çıkarma (6)Yalova Üniversitesi’nden İKAF'a çıkarma (7)Yalova Üniversitesi’nden İKAF'a çıkarma (8)Yalova Üniversitesi’nden İKAF'a çıkarma (4)Yalova Üniversitesi’nden İKAF'a çıkarma (2)Yalova Üniversitesi’nden İKAF'a çıkarma (3)Yalova Üniversitesi’nden İKAF'a çıkarma (1)

Editör: Rümeysa Şahin