Güleç; Yalova’ya Yakışmadı Güleç; Yalova’ya Yakışmadı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki sınır bölgelerinde ve Kuzey Irak’ta terörle mücadele yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri ve Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askerlerimize ülkemizin dört bir yanından hediyeler yollanıyor ve morallerinin artması sağlanıyor. 
Bu gibi örnek olacak özel davranışı sergileyenlerden biri de Yalova ilinde yaşayan 76 yaşındaki Tamam Üzüm adlı bir yaşlı kadındı. Tamam Teyze geçtiğimiz aylarda Hakkari’de görev yapan Jandarma Komutanlığı’nın komandolarını televizyonda gördükten sonra elleriyle ördüğü yün atkıları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Mehmetçiklere yollamıştı. 
Tamam Teyze’nin bu örnek davranışı ulusal medyaya kadar yayılmış ve geniş bir yankı uyandırmıştı. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’da Tamam Teyze’nin bu davranışını unutmadı ve evine giderek ziyaret gerçekleştirdi. Vali Dr. Kaya, Tamam Teyze ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdikten sonra elini öpüp bir ihtiyacının olup olmadığını, olması halinde her zaman kendisine ulaşabileceğini söyledi.

Yalova Vali Tamam Teyze Asker Komando Hakkari Mehmetcik Yun Atki Ziyaret (3)Yalova Vali Tamam Teyze Asker Komando Hakkari Mehmetcik Yun Atki Ziyaret (2)Yalova Vali Tamam Teyze Asker Komando Hakkari Mehmetcik Yun Atki Ziyaret (1)

Kaynak: Haber Merkezi