30 Ağustos Pazar günü, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek konser programında Burak Kut, saat 21.30’da Yalovalılarla buluşacak. Zafer Bayramı’nın coşkusunun hep birlikte yaşanacağı konserde, Burak Kut sevilen şarkılarını Yalovalılar için seslendirecek.
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, tüm Yalovalıları 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın gurur ve coşkusunu birlikte yaşamaya davet ederek, “30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan Büyük Zafer’in 104. yıl dönümünü, Yalova’da hep birlikte, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacağız. Bu anlamlı günde hemşehrilerimizle bir araya gelmek, Zafer Bayramı’nın heyecanını ve coşkusunu birlikte yaşamak istiyoruz. Burak Kut’un sahne alacağı konserimize tüm hemşehrilerimizi, çocuklarımızla, gençlerimizle ve aileleriyle birlikte davet ediyorum.” şeklinde konuştu.
Başkan Gürel, 30 Ağustos’un yalnızca bir zaferin değil, bağımsızlık ve Cumhuriyet yolunun da simgesi olduğunu belirterek, “Başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.
Yalova Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Burak Kut konseri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu müzik ve eğlenceyle taçlandıracak. Yalovalılar, sevilen sanatçının sahne performansıyla Zafer Bayramı’nı hep birlikte kutlayacak.



