HDİ Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) ve Tekerlekli Sandalye Milli takımlarında sayısız başarıya imza atan Saltan, 6 ile 16 yaş arasında basketbola ilgi duyan tüm çocuk ve gençleri beklediklerini dile getirerek kayıtların devam ettiğini ve daha şimdiden Cedi Osman Basketbol Academy’e büyük ilginin olduğunu ifade etti.
Türk basketbolunun önemli yeteneklerinden ülkemizi NBA’da temsil eden Cedi Osman’ın Türkiye’deki basketbol projesi olan Cedi Osman Basketbol Academy Yalova’da da faaliyete geçti.
HDI Sigorta YOSK’un başantrenörü Murat Saltan’ın şubesini üstlendiği Cedi Osman Basketbol Academy, Yalova’da basketbola ilgi duyan çocuk ve gençleri bünyesine alarak, Türk basketboluna yeni yıldızlar sunmak istiyor.
Cedi Osman Basketbol Academy için kayıtların sürdüğünü belirten antrenör Murat Saltan, “Türkiye genelinde yaklaşık 60 şubesi olan Cedi Osman Basketbol Academy’nin artık Yalova’mızda da bir şubesi var. Antrenör olarak üç arkadaşımızla birlikte 6 ile 16 yaş arasında basketbola ilgi duyan tüm çocuklarımız ve gençlerimizi basketbol okulumuza bekliyoruz. Ayrıca fizyoterapist ve spor psikoloğu da bünyemizde faaliyette olacak. Kayıtlarımızın devam ettiği Cedi Osman Basketbol Academy’de eğitim gören çocuk ve gençlerimiz, lisanslı sporcu olarak yer alacakları kategorilerde Yalova’daki yerel basketbol liglerinde de mücadele edeceklerdir” şeklinde konuştu.
Cedi Osman Basketbol Academy’e katılmak isteyen basketbol tutkunları 0543 769 16 16 numaralı telefon bilgi alabilir yadacoacademyyalova instagram hesabı üzerinden mesaj atabilirler.

Cedi Osman Basketbol Academy Yalova’da Faaliyete Geçti (1)

Editör: Rümeysa Şahin