“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

21-23 Haziran 2024 tarihleri arasında Edirne’nin ev sahipliğinde yapılacak Gençler Kuraş Avrupa Şampiyonası’na Yalova’dan 4 sporcu katılacak. 
Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu(TGOSB) tarafından düzenlen Türkiye Şampiyonaları’nda başarı elde eden Ali Osman Aydemirdir, Halil İbrahim Kaymaz, Muhammed Fırat Mutanoğlu ve Mert Çiçek gözünü dev şampiyona dikti.
4 sporcu il temsilcisi İbrahim İnce ve Milli takım antrenörü olarak görev yapacak olan antrenörleri Abdurrahim Kaymaz’la birlikte Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ve Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş’ı ziyaret etti.
Avrupa Şampiyonası’na yoğun bir şekilde hazırlandıklarını belirten Yalovalı sporcular, hedeflerinin “Edirne’de ki organizasyonda Türk bayrağını göndere çektirmek ve İstiklal Marşı'nı okutmak, bütün dünyaya duyurmak istiyoruz." diye konuştu.
Gençler Kuraş Avrupa Şampiyonası’na ilimizi ve ülkemizi Ali Osman Aydemirdir ümitler 60 kiloda, Halil İbrahim Kaymaz gençler 73 kiloda, Muhammed Fırat Mutanoğlu ve Mert Çiçek gençler kategorisi 81 kiloda temsil edecek.

Yalova Edirne Gencler Avrupa Kuras Sampiyona Tgosb Sporcu (2)

Kaynak: Haber Merkezi