Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş

yalova-satranc-antalya- turkiye- kucukler- yildizlar-sampiyona(2)Dev organizasyonda Yalova Belediyespor ve Altınkale Satranç Spor Kulübü’nden toplam 35 sporcu ter dökecek. 20-27 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak turnuva kapsamında Yalovalı 6 sporcu yıldızlar kategorisinde, 29 sporcumuzda küçükler kategorisinde madalya arayacak.
Sporcularımızın antrenörlüklerini ise Satranç İl Temsilcimiz Erkan Şat’ın yanı sıra Arda Canbulan, Eray Şat ve İsmail Baltacı üstlenecek. 
yalova-satranc-antalya- turkiye- kucukler- yildizlar-sampiyona(1)Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Avrupa’nın en çok katılımlı satranç organizasyonlarından olan Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, 7-12 ve 13-18 yaş grubu satranç sporcularının ter dökeceği müsabakaların şölen havasında geçmesi bekleniyor.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular, aileler, antrenörler ve birçok katılımcı ile binlerce kişi dev organizasyon için buluştu. İki şampiyonaya da, il/ilçe Yarışmalarını tamamlayan sporcular, 2023 Milli Takım havuzunda yer alan sporcular, KKTC'li sporcular, Ulusal ve FIDE unvanlı sporcular kayıt yaptırdı.

Editör: Arda Yavuz