Başarılı sporcu, peş peşe elde ettiği şampiyonlukların ardından Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş’ı ziyaret ederek başarılarını ve milli takım sürecini paylaştı.

Yalova’yı gittiği her yerde başarıyla temsil eden Muhammed Mustafa Yıldız, 2025 yılında Japonya’nın Tokyo kentinde düzenlenen 25. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda (Deaflympics) Türkiye A Millî İşitme Engelliler Futbol Takımı ile olimpiyat şampiyonluğu yaşadı. Türkiye’nin zirveye çıktığı organizasyonda altın madalya kazanan Yıldız, Yalova’nın gurur kaynağı oldu.

Altınovalı Pehlivanlar Kürsüyü Sevdi
Altınovalı Pehlivanlar Kürsüyü Sevdi
İçeriği Görüntüle

Olimpiyat şampiyonluğunun ardından başarısını 2026 yılında U23 İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’nda da sürdüren Muhammed Mustafa Yıldız, dünya şampiyonluğuna ulaştı. Turnuva boyunca sergilediği etkili performansla takımının başarısına önemli katkı sağlayan genç futbolcu, organizasyonu gol kralı olarak tamamladı. Yıldız, bununla da yetinmeyerek turnuvanın en iyi futbolcusu seçildi.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,” bizleri gururlandıran Milli sporcumuz Muhammed Mustafa Yıldız’ı yürekten tebrik ediyoruz. Başarılarında emeği bulunan ailesine, antrenörlerine ve tüm takım arkadaşlarına teşekkür ediyor; Milli forma altında nice şampiyonluklar diliyoruz” paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi