Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, futbolun yanı sıra 2016-2017 sezonunda Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edeceklerini söyledi.
Türkiye Basketbol Federasyonu’na katılım payını yatırdıklarını belirten basketbol branşıyla eski Milli basketbolcu Zaza Enden’in ilgileneceğini belirten Suiçmez, birçok spor branşında bu yıl faaliyette olacaklarını söyledi.
“Basketbolda da varız”
Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez,” Basketbolda katılım payını yatırdık. Artık basketbolda 3. Lig’de Yalovaspor olarak mücadele edeceğiz. Zaza arkadaşımız zaten işin başında. Diğer spor branşlarında da faaliyetlerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.
“Güzel bir sezon geçireceğiz”
Beşiktaş U-21 takımı karşısında güzel bir prova yaptıklarını belirten Suiçmez,”Futbolda altyapılarda hemen hemen bütün yaş kategorilerinde yer alacağız. A takımda da zaten gençlerden oluşan kadromuz var. Amacımız genç isimlerle ileriye dönük kadro oluşturmak. Bu sezon ligin en flaş takımı biz olacağız. Gençlik, görsellik ve izlemekten zevk vermek adına çok iddialı bir takım olacağız. Gençlerimizin hepsi birbirinden yetenekli. Önümüzdeki hafta kamp süreci var. Düzce’de 10 günlük kampa gidecek takımımız. Oradan dönüşte normal artık lig maratonuna gireceğiz. Bir bayram tatili var. Kısa tatil arasının ardından kesmeden tekrar takım kampa girecek. Aramıza katılacak 1-2 arkadaşımız daha var. Sadece A takıma değil, altyapılara da transferler yaptık. Çok sayıda sporcumuzla çalışmalarımız devam ediyor. Tesislerimizin de çalışmaları muhtemelen sezona yetişecek. Güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim