Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

Zaman zaman gergin anlara sahne olan mücadelede tam 8 gol atılırken, şampiyonluğunu haftalar öncesinden garantileyen Yeşil Kırmızılı ekip rakibini 7-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Faruk Yiğit’in ekibinde goller Erdem Koçal(3), Ferit Erişçi, Halil İbrahim Tüter(2) ve Mertcan Dursun’dan geldi.
Kendini ateşe atan Yenimahalle’nin tek sayısına Hakan Alpyürük imza atarken, Muhammet Ertuğrul Üstün ve teknik patron Kadir Kösem gördükleri kırmızı kartlarla cezalı duruma düştüler. 
Yalovaspor Termal Yedi Gol Galibiyet Futbol Spor (3)Termal İlçe Stadyumu’ndaki 90 dakikada Velat Evran, Mesut Bingöl ve Fatih Çetin hakem üçlüsü görev yaptı.
Maç oldukça hızlı başladı. Dakikalar 3’ü gösterdiğinde Yalovaspor’un yıldızı Erdem Koçal attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Yenimahalle’nin bu gole cevabı gecikmedi. 7. Dakikada Hakan Alpyürük şık golüyle skoru 1-1 yaptı. Yalovaspor 26 ve 29. Dakikalarda Erdem Koçal, 40’ta ise Ferit Erişçi’nin golleriyle devre arasına 4-1 önde girdi. 
Mücadelenin ikinci yarısında şov yapan Yalovaspor 50 ve 60. Dakikalarda Halil İbrahim Tüter’le peş peşe goller buldu. 5 farklı üstün konumda ki Yeşil Kırmızılılarda Mertcan Dursun 80. Dakikada sahne alarak maçın skorunu 7-1 olarak tayin eden gole imzasını attı.

Yalovaspor Termal Yedi Gol Galibiyet Futbol Spor (1)

Editör: Arda Yavuz