yalova-kadin-futbol-takim-tff-lig-sezon-bursa-soganli-deplasman (2)Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grupta mücadele eden Yalovaspor’u zor bir deplasman bekliyor. Sezona istediği gibi başlayamayan Yeşil Kırmızılı ekibimiz bugün Bursa’da Soğanlıspor’a konuk olacak. Temsilcimizin rakibi ise ilk haftayı farkı kazanan takımlar arasında yer aldı.

Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

yalova-kadin-futbol-takim-tff-lig-sezon-bursa-soganli-deplasman (4)Soğanlıspor ile Yalovaspor arasında oynanacak 2. Hafta maçına Vatan Sahası ev sahipliği yapacak. Bugün 12:00’da başlayacak müsabakada il hakemi Hamit Aydın yönetecek. Yardımcılıklarını ise Evren Karabulut ve Mikail Zabit üstlenecek.

Son hazırlıklarını Sedat Sanır yönetiminde tamamlayan Yeşil Kırmızılı ekip gözünü bugün oynayacağı maça ve alacağı puanlara çevirdi.

Kadınlar Futbol 3. Ligi 13. Grubun 2. Haftasında Soğanlıspor-Yalovaspor maçının yanı sıra Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor-Bursa Ufukspor, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor-Karamürsel Belediye Spor Kulübü ve Karşıyaka Koleji Spor-Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik takımları kozlarını paylaşacak.

yalova-kadin-futbol-takim-tff-lig-sezon-bursa-soganli-deplasman (3)

Editör: Arda Yavuz