Yalovaspor’a 3 puanı 3 gol atarak hattrick yapan Adem, 2 gol atan Şeref ve Asafcan attığı gollerle getirdiler.

Yalova Atatürk Stadyumunda ki karşılaşmaya ev sahibi Yalovaspor daha atak ve arzulu başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın 8. Dakikasında gelişen Yeşil Kırmızılı ekibin atağında topla buluşan Adem meşin yuvarlağı Yeşilovaspor’ ağlarıyla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Kalesinde gördüğü golden sonra toparlanan Yeşilovaspor beraberlik arayışı içerisine girdi. Konuk ekip orta sahada rakibine direnç gösterse de hücum hattında ki zayıflığı ile dikkat çekti.

İlk yarının sonlarına doğru baskısını arttırarak gol arayan Yalovaspor 42. Dakikada Şeref’in attığı golle 2-0 öne geçmeyi başardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yeşil Kırmızılı ekip Yalovaspor devre arasına 2-0’lık moralle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da atak başlayan ev sahibi Yalovaspor oldu. Müsabakada dakikalar 50’yi gösterdiğinde gol perdesini açan Adem bir kez daha Yeşilovaspor ağlarını havalandırarak skoru 3-0’a getirdi ve takımını rahatlattı. Bu golden 5 dakika sonra 55. Dakikada gelişen organize Yalovaspor atağında bu kez sahneye Şeref çıktı ve kendisinin 2 takımını da 4-0 öne geçiren gole imzasını koydu. İkinci yarının ilk 10 dakikalık bölümünde bulduğu gollerle rahatlayan Yalovaspor güzel futbolunu sürdürmeye devam etti.

Karşılaşmada 75. Dakikada Asafcan ve 81. Dakikada Adem ile goller bulan Yalovaspor sahadan 6-0’lık galibiyet ve 3 puanla ayrılırken Adem yaptığı hattrick ile maçın yıldızı oldu.

 

 

S.A.L.

Stat: Yalova Atatürk Stadyumu

Hakemler: İlhan Akşakar***, Erdal Ergül***, İrfan Demir***

Yalovaspor:  Muzaffer***, Gökhan***, Mustafa***, Galip Enes***, Tolga***, Fatih***, Deniz***(Muharrem Can**), Asafcan***, Adem***, Şeref***(Özcan**), Arif***(Osman Gürses**)

Yeşilovaspor: Hakan*, Cebrail**, Fatih**, Cengiz*, Nizamettin**, Kürşat*, İlke*, Zafer**, Erkan*, Aydın*, Serkan*

Goller: Dk. 8 Adem 1-0, Dk. 42 Şeref 2-0, Dk. 50 Adem 3-0, Dk. 55 Şeref 4-0, Dk. 75 Asafcan Dk.81 Adem 6-0

Editör: TE Bilişim