2023-2024 sezonunda 12 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Kümede 4. Hafta geride kaldı. Oynadığı tüm maçlardan galibiyetle ayrılan Yalovaspor 12 puanla zirvede yer alırken, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyor. Yeşil Kırmızılı ekibi bir diğer şampiyonluk adayı Negmar Tavşanlı Belediyespor 9 puanla, Teşvikiye Belediyespor 8 ve Çiftlikköy Belediyespor’da 7 puanla takip ediyor. Küme düşme hattını ise 1 puanlı Kurtköyspor ve puansız Çınarcık Belediyespor oluşturmaya bu haftada devam etti.

Başkan Oruç Görevi Bıraktı Başkan Oruç Görevi Bıraktı

4. haftanın açılışında Yalova Atatürk Stadyumunda Hersekspor’u ağırlayan Yalovaspor geriye düşmesine karşın rakibini 8-2 gibi farklı skorla yenerek rakiplerine göz dağı vermeyi sürdürdü. Sahasında Kurtköyspor’la kozlarını paylaşan Negmar Tavşanlı Belediyespor 10 kişi kalmasına karşın mücadeleden 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Derbide Çınarcık Belediyespor’la kozlarını paylaşan Esenköyspor rakibini 3-2 devirip 3 puana uzandı.

Safran sahasındaki maçta Safranspor ile Taşköprüspor kozlarını paylaşırken müsabaka ikinci yarıda gelen gollerle 1-1 sonuçlandı. Termal’de Yenimahallespor’a konuk olan Teşvikiye Belediyespor baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 3-0 kazandı. Amatör Saha-1’deki maçta iki formda ekip Çiftlikköy Belediyespor ile Sugören Gençlerbirliği puan savaşı verdi. İlk ve ikinci yarılarda bulduğu gollerle konuk ekip evine 3-0’lık galibiyetle döndü. Süper Amatör Kümede 5. Hafta maçları 2 ve 3 Aralık 2023 tarihleri arasında oynanacak.

yalovaspor-super-amator-kume-futbol-lider (3)yalovaspor-super-amator-kume-futbol-lider (2)yalovaspor-super-amator-kume-futbol-lider (1)

Editör: Arda Yavuz