Yeşilova Taraftarına Galibiyet İle Veda Etmek İstiyor Yeşilova Taraftarına Galibiyet İle Veda Etmek İstiyor

B Grubunda yer alan İlkay Margılıçlı ve Doğan Topçular yönetimindeki Yalovaspor, Bursa’dan Altınsabanspor ve İstanbul’dan da Eroğluspor’la eşleşti. İlk günü bay geçiren temsilcimiz ikinci gün ise Mehmet Ali Kağıtçı Stadyumunda Altınsabanspor’la kozlarını paylaştı. Sonucu bir hayli önemli mücadeleyi Yeşil Kırmızılı ekibimiz 1-1 eşitlikle tamamladı. Üçüncü gün ise Temsilcimiz Eroğluspor’la aynı sahada birincilik için ter döktü. Zorlu mücadeleden İstanbul ekibi 3-1’lik galibiyetle ayrılarak adını finale yazdırmayı başardı. Yalovaspor’un tek golüne Çağan imzasını attı. Eroğluspor ilk gün mücadelesinde Altınsabanspor’u 2-1’lik skorla devirmişti. 
“Yalova’da finalin adı Harmanlık-Fevzipaşa oldu”
22 tarafsız grup merkezinden bir tanesi olan Yalova’da da U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları nefes kesiyor. Üç günlük grup maçlarının ardından finale yükselen takımlar ise Sakarya’dan Harmanlıkspor ile Tekirdağ’dan Fevzipaşaspor oldu.
A Grubunda İstanbul’dan Demirspor, Kocaeli’nden Gölcük Karadenizspor ve Sakarya’dan Harmanlıkspor ter döktü. Termal Sahasında oynanan açılış maçında Harmanlıkspor Demirspor’u 5-1 yenme başarısı gösterdi. 
Yalovaspor U16 Takim Sampiyon Umut Tukenme (1)İkinci gün maçında Amatör Saha-1’de Gölcük Karadeniz ile Demirspor kozlarını paylaştı. İstanbul ekibi sahadan 6-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Üçüncü gün ise Harmanlıkspor rakibi Gölcük Karadenizspor ile oynadığı mücadeleden 1-1’lik eşitlikle ayrılırken finale yükseldi.
B Grubunun ilk maçında Kocaeli temsilcisi Hacı Hızır Şafakspor ile Tekirdağ’dan Fevzipaşaspor kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı konuk ekip 4-1 kazanarak avantajlı duruma geçti. İkinci gün ise Beylikdüzü Yakupspor ile Hacı Hızır Şafak karşı karşıya geldi. Maçı İstanbul ekibi 4-1’lik skorla kazanmayı başardı.
Üçüncü gün maçları kapsamında ise Amatör Saha-1’de Fevzipaşaspor ile Beylikdüzü Yakupluspor karşılaştı. Rakibinin 8 kişiyle tamamladığı mücadeleyi Tekirdağ temsilcisi Fevzipaşaspor 2-0 kazanarak ikinci finalist oldu.

Editör: Arda Yavuz