Yalovaspor Tesislerinde 18:30’da bir araya gelecek olan minik yetenekler çalışmalarına başlayacak.

Yalova futbolunun lokomotifi Yalovaspor düzenlediği Yaz Futbol Okulu’na sporcu velileri kayıt için büyük ilgi göstermişlerdi.

Yalovaspor’un Yönetim Kurulu üyelerinin oldukça önem verdiği Yaz Futbol Okulu 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılının kapanması ve yaz tatilinin başlamasıyla birlikte 11 Haziran 2011 Pazartesi günü (bugün) çalışmalarına başlıyor.  6-14 yaş arası sporcuların katılacağı yaz futbol okulunda malzemeler ücretsiz olarak verilecek.

Yaz okulu hakkında bilgi veren Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Kayıtların devam ettiği Yalovaspor Yaz Futbol Okulumuzun çalışmalarına bugün start veriyoruz. Yaz Futbol Okulumuzu çok önemsiyoruz.

Futbol okulumuzda rekabetçi değil eğlendirici, sporcularımızın kendilerini geliştirebildikleri bir ortam için ve aynı zamanda veli katılımıyla tam bir okul ortamını sağlamak üzere planlamalarımızı yaptık ve kayıt sürecini başlattık. Yaz Futbol Okulumuzla ilgili olarak Genel Koordinatörümüz Kartal Tekin, Kulüp Müdürümüz Ayhan Kaş'dan ve resmi internet sitemizde detaylı bilgilere ulaşılabilir” dedi.

Editör: TE Bilişim