1995 doğumlu oyuncu yaz döneminde Yunanistan'ın Girit Adası'ndaki Heraklion kentinde düzenlenen FIBA U20 Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Milli takım forması altında şampiyonluğunu da yaşamıştı.

Basamakları bir bir aşmak istediğini belirten Muhsin Yaşar, hedefinin Amerikan Basketbol Ligi (NBA)’da oynamak olduğunu çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüğünü söyledi.

Hedeflerine bir bir ulaşma arzusu içinde olduğunu belirten TOFAŞ Forması giyen Yalovalı basketbolcu Muhsin Yaşar,” 2 aylık bir kamp dönemi yaşadık. Yorucu geçti ancak tüm takım şampiyonluğa kenetlenmişti. Diğer takımlardan tek farkımız iyi bir takım olmamız oldu. Bu da bizi şampiyon yaptı. Hedeflerimi  yüksek kurmak. Şuan ki hedefim TOFAŞ’ta kalıcı olup sürelerimi artırmak. NBA gitmek her basketbolcunun hayalidir. Hedeflerin arasında Basketbol Milli takımında yakın zamanda oynamak istiyorum. Dünya Şampiyonası’nda favori olmamamıza rağmen iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Türkiye Kupası maçlarında ilk defa TOFAŞ forması giydim. Heyecanımı yenerek mücadele ettim. Fenerbahçe Ülker’e karşı da forma giymekte beni çok mutlu etti. İyi bir Türkiye Kupası macerası atlattığımı düşünüyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim