TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

İlimizi yıllarca başarıyla temsil eden ve Avrupa kupası kazandıran YOSK ise dördüncü kez Avrupa kupalarına ev sahipliği yapmış olacak. 
HDI Sigorta YOSK ilk kez 2015 yılında EuroLeague-3 Ön Eleme B Grubu karşılaşmalarına ev sahipliği yaparken, Willi Brinkmann Kupası ve 2023 yılında ise EuroLeague-3 Final Etabı maçlarında Avrupalı takımları ağırlamıştı. Yalova’da oynanacak maçların ardından grubu lider bitiren ekip yoluna EuroCup-2 final etabında devam edecek. İkinci sırada yer alacak takım ise EuroCup-3 Final etabında mücadelesini sürdürecek.
Yalova Yosk Avrupa Kupalari Hollanda Italya Avusturya Mac Basketbol (1)HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başantrenörü Murat Saltan, “Bu grup, 5 takımın katıldığı bir eleme grubu. Bizde ev sahipliği yapıyoruz. 2 grup şeklinde oynanıyor. Diğer grupta İtalya'da oynanıyor. Aynı anda senkron oynanacak. Burada 5 takım var, orada 5 takım var. İlk iki sırayı alan takımlar bir üst turlara geçecek. Euro Cup 2 ve Euro Cup 3’te devam edecekler. Elimizden geldiği kadar Süper Lig’de kalma mücadelesi verdik. Avrupa'da YOSK’un yaklaşık 12 sezondur içerisinde olduğu bir mecra. Hangi ligde olursak olalım, mutlaka bir Avrupa Kupası ayağımız oldu. Başarılarla geçen bir mazimiz var” diye konuştu. 
Yalova’daki maç programı şöyle;
8 Mart Cuma:
HDI Sigorta YOSK-Only Friends                   Saat:11:15
P.D.M. Treviso- ASD Handicap Sport Verase        Saat:13:30
Only Friends- RBB FlinkStones Graz            Saat:15:45
ASD Handicap Sport Verase-HDİ Sigorta YOSK         Saat:18:00
RBB FlinkStones Graz-P.D.M. Treviso            Saat:20:15
9 Mart Cumartesi:
ASD Handicap Sport Varese-Only Friends        Saat:09:00
P.D.M. Treviso-HDİ Sigorta YOSK            Saat:11:15
RBB FlinkStones Graz-ASD Handicap Sport Verase    Saat:13:30
Only Friends-P.D.M. Treviso                Saat:15:45
HDI Sigorta YOSK-RBB FlinkStones Graz            Saat:18:00


 

Editör: Arda Yavuz