SPOR

YOSK’un Sezonu Bitti

HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, EuroCup-2 macerasından istediğini elde edemeyerek sezonu tamamladı.

İlimizi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ve EuroCup-2’de temsil eden HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK) 2023-2024 sezonunu tamamladı. Avrupa macerasında üçlü averaj kurbanı olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz Süper Ligde A Grubunu da son iki sırada tamamlayarak küme düştü.
Yalova’da oynadığı EuroCup-2 maçlarında 3 galibiyet almasına karşın üst turu kıl payı kaçıran HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü 18. Haftada Talat Özkarslı Spor Salonunda karşı karşıya geleceği Gazişehir Gaziantep maçına çıkmayarak sezona 20-0 hükmen mağlubiyetle noktalamış oldu.
Temsilcimizin yanı sıra son sırayı alan Muş BESK’te bir alt lige inerken, 18 haftalık zorlu maratonun ardından ilk 4 sırayı alan  Galatasaray, Gazişehir Gaziantep, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi adlarını Play-Off’a yazdırdı. 
Tosyalı İskenderun, Karabük Demir Kartal ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da bu sezona nokta koydu.
“TSBSL’de Play-Off Heyecanı Yaşanacak”
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A ve B Gruplarında normal sezon tamamlandıktan sonra gözler Play-Off’a çevrildi. Bu turda Galatasaray- Bağcılar Belediyesi, Fenerbahçe Göksel Çelik-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gazişehir Gaziantep-TSK Rehabilitasyon Merkezi eşleşirken ilk maçlar 22-23 Martta rövanşlar ise 29 Mart tarihinde oynanacak.