Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi Ali Efe Dümeni Manisa’dan, Çayırova’ya Çevirdi

İlimizi katıldıkları her organizasyonda başarıyla temsil eden Emine Irmak Sezer, Elif Keklik ve Zeynep Bayram, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Sırbistan' da Balkan Dağ Bisikleti Şampiyonası öncesinde Sakarya’da düzenlediği kampta yer alırken, Milli takıma da seçildi.
Sırbistan’nın Fruška Gora kentinde yapılacak yarışmalarda ülkemizi ve ilimizi Emine Irmak Sezer genç kadınlar kategorisinde temsil edecek. Elif Keklik ve Zeynep Bayram’da U17 kadınlar kategorisinde pedal basacak. 
Yalova Bisiklet Spor Pedal Balkan Sampiyona (4)Üç sporcumuz 2024 MTB Balkan Şampiyonası öncesi Türkiye’yi ve Yalova’yı en iyi şekilde temsil etmek için hazır ve motive olduklarını belirttiler. 
Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden,” Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun 2024 MTB Balkan Şampiyonası'na katılacak milli takımında yer alan Emine Irmak Sezer, Elif Keklik ve Zeynep Bayram'a Yalova Gençlik Spor Müdürlüğü olarak başarılar dileriz! Milli takımımız gururla temsil edeceklerine inanıyor, desteklerimiz her zaman yanlarında olacaktır” açıklaması yapıldı.

Yalova Bisiklet Spor Pedal Balkan Sampiyona (3)Yalova Bisiklet Spor Pedal Balkan Sampiyona (2)Yalova Bisiklet Spor Pedal Balkan Sampiyona (1)

Editör: Arda Yavuz