Yalova Güç Birliği Federasyonu Başkanı İlhami Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, YTSO Başkanı Tahsin Becan, YTSO Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve YTSO Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Becan, Sarıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Yalova Güç Birliği Federasyonu Başkanı İlhami Başkan, “YTSO ilimizin ekonomisi anlamında önemli bir görev üstleniyor. Bu anlamda biz de her zaman YTSO ile her zaman koordinasyon içerisinde olmamızın ilimiz açısından faydalı olacağına inanıyoruz. Ortak çalışmalara da imza atabiliriz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden YTSO Başkanı Tahsin Becan ise, “Yalova Güç Birliği Federasyonu bünyesinde ilimizdeki önemli dernekleri bulunduruyor. Bu anlamda YTSO olarak biz de Güç Birliği’nin çalışmalarını önemsiyoruz. YTSO ve Güç Birliği arasında sağlanacak koordinasyonun ilimiz açısından çok faydalı olacağı anlamında sizlerle tam bir görüş birliği içerisindeyiz” diye konuştu.
YTSO ve Güç Birliği Federasyonu çalışmaları hakkında bilgilerin de verildiği toplantıda ortak yapılabilecek çalışmalarla ilgili istişareler de gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim