Becan; Halkımızla Geleceğe Yürüyoruz Becan; Halkımızla Geleceğe Yürüyoruz

31 Mart 2024 yerel seçimlerine aylar kala Yalova’da faaliyet gösteren siyasal partilerin bir bölümü aday adaylıklarını, bir bölümü de adaylarını duyurmuştu. Genel Başkanlığı’nı Ümit Özdağ’ın yürüttüğü Zafer Partisi, Yalova’daki sessizliğini bozdu ve Zafer Partisi Yalova İl Başkanlığı’nda toplam 5 ismin aday adaylıklarını açıkladı. Yalova Zafer Partisi İl Başkanı Mehmet Güzel ve İlçe Başkanları’nın da dahil olduğu tanıtım töreninde Yalova Merkez Belediye Başkan Aday Adayı Mevlüt Yıldırım, Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Ersin Doğan, Çınarcık Belediye Başkan Aday Adayı Esra Kösedağ, Armutlu Belediye Aday Adayı Samet Baş ve Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çam neden aday adayı olduklarını açıkladı.

“Halk ile beraber bir belediyecilik anlayışı ile yola çıkıyorum”
Yalova Belediye Başkan Aday Adayı Mevlüt Yıldırım aday adaylığı için, “İl Başkanımızın ve İl Teşkilatımızın teveccühü ile Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ'ın olurları ile içinde yaşadığımız, sorunlarını ve çözümlerini bildiğimiz, Atatürk'ün benim kendimdir dediği, yeşili ve mavisi ile bir turizm potansiyeline sahip şehrimizde; halka hizmet hakka hizmet anlayışı ve çağdaş bir yönetim planlaması ile taşın altına gövdemizi koymaya halkımızın vereceği yetki ve cenabı Allah'ın izni ile bismillah diyerek, halk ile beraber bir belediyecilik anlayışı ile yola çıkıyorum” ifadelerini kullandı.

“Kısıtlı imkanlarımıza rağmen ciddi bir oy aldık”
Çiftlikköy Belediye Başkan Aday Adayı Ersin Doğan aday adaylığı konusunda duygu ve düşüncelerini aktarırken, “Yaklaşık 2 yıl önce partimizin Çiftlikköy kurucu İlçe Başkanlığı ile başladım. Aynı zamanda 28. Dönem Milletvekili adayıydım. Bütün kısıtlı imkanlarımıza rağmen çok ciddi bir oy aldığımızı düşünüyorum ve şu anda o kadar mutluyum ki o günden 3-4 kat daha fazlalaşmış durumdayız. Biz inanıyoruz, başaracağız ve İnşallah bütün belediyelerde zafer partisinin üyeleri olacak” dedi.

“Bu bir hizmet yarışıdır”
Çınarcık Belediye Başkan Aday Adayı Esra Kösedağ, “Bildiğiniz gibi ülkemiz 31 Mart’ta yerel seçime gidiyor. Öncelikle bu seçimlerin Cumhuriyetimizin 100. Yılında hayırlı olmasını temenni ederim. Zor bir göreve talip oluyoruz. Çünkü bu bir hizmet yarışıdır. Biz de bu hizmet yarışına Çınarcık’ta talip olduk. Çınarcık’ın sorunlarını sizler gibi yakından takip ediyor ve biliyorum. Ben burada hamaset yapmadan, eleştirmeden, karalamadan elimizden ne gelir, bunları nasıl düzeltebiliriz düşüncesiyle Çınarcık’ın öne gelenleri ve fikir önderleriyle fikir alışverişinde bulunup en iyiyi, en güzeli birlikte yapabilmek için bu zor göreve talip oldum. Ben Çınarcık Belediyesi’nin Kadın Belediye Başkan Aday Adayı olarak Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılında bu hizmet yarışına talibim” şeklinde konuştu.

“Alamaz, yapamaz diyenleri şaşırtacağım”
Armutlu Belediye Başkan Aday Adayı Samet Baş, “Bu seçimlere Türkiye’nin görüp görebileceği en çekişmeli belediye seçimleri diyebiliriz. Zafer Partisi’ne alamaz, yapamaz diyenlerin çoğunu şaşırtacağımı düşünüyorum” dedi.

“Sayın Ümit Özdağ ile beraber yola çıktık”
Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çam, “5 yıl önce İYİ Parti İl Başkanıydım. Siyaset ve memleket için bir Atatürkçü olarak Türkiye hudutlarının dışında doğdum ama Atatürkçü olarak yetiştim. Irak Türkmenlerindenim… Üniversiteyi 1980 yılında bitirdim ve Endüstri Mühendisiyim. 10 sene dünya çapındaki Tekfen inşaat şirketinde çalıştım. Yalova’ya 1990’lı yıllarda yerleştim. Ticarete Yalova’da bir şirket kurarak başladım. Daha sonra emekli oldum ama siyaseti hiç bırakmadım. Atatürk ilkelerinden zerre kadar taviz vermedim. Şu anda da Sayın Ümit Özdağ ile beraber bir yolda canla ve başla yürüyorum. Kadıköy Belediye Başkanlığı’na Aday Adayıyım. Elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Bilinçli ve büyük projelerle geliyoruz. Umarım halkımız bunu anlar ve bize oyunu verir” ifadelerini kullandı.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-armutlu-cinarcik-ciftlikkoy-kadiköy-zafer-parti-yerel-secim-aday-adaylik-haber (6)yalova-armutlu-cinarcik-ciftlikkoy-kadiköy-zafer-parti-yerel-secim-aday-adaylik-haber (4)yalova-armutlu-cinarcik-ciftlikkoy-kadiköy-zafer-parti-yerel-secim-aday-adaylik-haber (3)yalova-armutlu-cinarcik-ciftlikkoy-kadiköy-zafer-parti-yerel-secim-aday-adaylik-haber (1)yalova-armutlu-cinarcik-ciftlikkoy-kadiköy-zafer-parti-yerel-secim-aday-adaylik-haber (2)

Editör: Arda Yavuz