31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlanmasının ardından belediye başkanları mazbatalarını YSK’dan aldılar ve göreve resmen başlamak amacıyla devir teslim törenleri gerçekleştiriliyor. 
Yalova Cinarcik Belediye Baskan Devir Teslim Toren Avni Kurt (2)Çınarcık’ta 2014-2019 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini üstlenmiş Avni Kurt 1 dönemlik aranın ardından yeniden Belediye Başkanı seçildi. Önceki günlerde mazbatasını alan Kurt’un göreve resmen başlayabilmesi için Çınarcık Belediye Başkanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı. Törene Çınarcık halkının yoğun bir katılım gösterdiği gözlendi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Birgin ve Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un konuşma yaptığı tören, kurban kesimi ve dualar eşliğinde son bulurken Başkan Kurt, makamında vatandaşların tebriklerini kabul etti.
Yalova Cinarcik Belediye Baskan Devir Teslim Toren Avni Kurt (4)“Belediyenin sahibi ben değil halk…”
Törene ilişkin resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Kurt, “Beş yıl evvel devrettiğim belediye başkanlığı makamına, yüksek teveccühle tekrardan oturmanın mutluluğunu yaşadım bugün. Devir teslim törenine gelen hemşehrilerime, “Aldığım mazbatanın bir görev belgesi olduğunu, bir tapu belgesi olmadığını; bu belediyenin sahibinin ben değil, halk olduğunu…” söyledim. Ardından, gurur dolu adımlarla ağır ağır çıktım merdivenlerini belediyenin… Daha çok çıkılacak merdiven vardı önümüzde; biliyordum. Yorulacağımız, bitap düşeceğimiz nice günler olacaktı. Zorluğu veren Allah, kolaylığını da verir elbet. Allah yolumuzu açık eylesin.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Çınarcık Devlet Hastanesi Depreme Hazırlanıyor Çınarcık Devlet Hastanesi Depreme Hazırlanıyor

Yalova Cinarcik Belediye Baskan Devir Teslim Toren Avni Kurt (8)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Devir Teslim Toren Avni Kurt (7)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Devir Teslim Toren Avni Kurt (5)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Devir Teslim Toren Avni Kurt (6)Yalova Cinarcik Belediye Baskan Devir Teslim Toren Avni Kurt (1)

Editör: Arda Yavuz