Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Arsan Marmara Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (ARMAGAZ) yetkilileriyle bir araya gelerek ilçedeki doğalgaz olmayan sokaklara yönelik önemli bir adım attı. Arsan Marmara Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (ARMAGAZ) Bölge Müdürü Andaç Karalıkay ve Armagaz İşletme Müdürü İbrahim Aşçı ile yapılan toplantı sonucunda, ilçenin daha fazla hane ve iş yerine doğalgaz ulaştırılması için kapsamlı bir çalışma başlatılacağı müjdesi Başkan Numan Soyer tarafından verildi.

Bu projeyle birlikte, Çınarcık'ın enerji ihtiyacının daha verimli ve ekonomik bir şekilde karşılanması hedefleniyor. Hem çevre dostu hem de ekonomik bir çözüm olan doğalgazın ilçede yaygınlaşmasıyla birlikte, Şubat ayı içerisinde Bitlis Sokak, Samsun Sokak ve Küçük Hasanbaba Sokaktaki vatandaşlarımızın daha konforlu bir yaşam sürdürebileceği hedefleniyor.

Çınarcık Belediyesi konuya ilişkin, “Uzun yıllar boyunca Bitlis Sokak, Samsun Sokak ve Küçük Hasanbaba Sokakta ikamet eden halkın doğalgaz sorunu atılan adım ile kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır. Bu önemli adımın ilçeye ve vatandaşlarına sağlayacağı faydaların yanı sıra, enerji verimliliği ve çevresel etkiler açısından da büyük önem taşıyor” açıklamasında bulundu.

Elmalık Köyüne Yeni Köprü Elmalık Köyüne Yeni Köprü

Editör: Arda Yavuz