Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ortaokul öğrencileriyle birlikte sahil temizliği etkinliğine katıldı. Çiftlikköy Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nun ‘Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar’ projesi kapsamında gerçekleşen sahil temizliğine katılan yaklaşık 100 öğrenci, Başkan Yele’ye büyük ilgi gösterdi.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Ogrenci Okul Sahil Temizlik (2)Sahil Temizliğine Yaklaşık 100 Öğrenci Katıldı

Başkan Yele, “Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulumuzun çevre değerlerimize ve güzel Çiftlikköyümüze sahip çıkan çok güzel projesine destek vermek amacıyla ben de sahil temizliği etkinliğine katıldım. Hep birlikte sahilimizi atıklar ve çöplerden arındırmak için güzel bir çalışma yaptık.  Okulumuzun öğrencileri, öğretmenleri, velileriyle birlikte böyle bir duyarlılık içinde olduklarını görmek beni çok mutlu etti. Bu duyarlılığın vatandaşlarımıza da örnek olacağını düşünüyorum, onları tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Ogrenci Okul Sahil Temizlik (3)Sahil temizliğine katılan öğrencilerle sohbet eden ve etkinliğe katılan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Atletizm Takımı’nın da madalyalar kazanan başarılı bir ekip olduğunu öğrenen Başkan Yele, atletizm takımı öğrencileriyle ve etkinliğe katılanlarla hatıra fotoğrafı çekildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Yele, bazı öğrencilerin de imza isteklerini kırmadı.

Çiftlikköy’de Çocuklar 23 Nisan Şenliğinde Eğlendi Çiftlikköy’de Çocuklar 23 Nisan Şenliğinde Eğlendi

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Ogrenci Okul Sahil Temizlik (5)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Ogrenci Okul Sahil Temizlik (4)

Editör: Arda Yavuz