31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere aylar kala Yalova’da faaliyetler yürüten siyasal partiler çalışmalarını sürdürüyor. Yalova’da toplam 8 adayını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde sıcak saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz gün toplanan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi, Kadıköy Beldesi’nde Belediye Başkan Adayını belirlemek için ön seçime gitme kararı aldı. Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayları Rıdvan Acar, Yılmaz Tavşan, İlker Hasan Küpeli ve Taner Ozan’ın bulunduğu 4 isim, CHP Kadıköy Belde Teşkilat üyelerinin oyları ile ön seçimden çıkarak CHP’nin Kadıköy Belediye Başkanı olmak için kıyasıya bir mücadele verecek.

Özyiğit, Vali Yardımcısı Olarak Atandı Özyiğit, Vali Yardımcısı Olarak Atandı

“Kadıköy’de ne kadar iddialı olduğumuzu gösterdik”

Karar ile ilgili Yalova Gazetesi’ne konuşan CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, “Biz CHP Yalova olarak Yalova’daki tüm seçim bölgelerinde çok güçlüyüz ve yerel seçimlere hazırlıklıyız. Ancak Parti Meclisimizin Kadıköy hakkında verdiği karar ile Kadıköy’de ne kadar iddialı olduğumuzu göstermiş bulunuyoruz. Birbirinden değerli 4 aday adayımız var. Aralarından seçim yapmak zor olacağı için parti içi demokrasimizi devreye sokma kararı alındı. Ön seçimin ne zaman olacağıyla alakalı henüz tam net bir tarih yok. Belli olduktan sonra sizi bilgilendireceğim. Kararın tüm aday adaylarımıza ve Kadıköy halkına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-chp-parti-meclis-karar-kadikoy-on-secim-yerel-secim (2)-1yalova-chp-parti-meclis-karar-kadikoy-on-secim-yerel-secim (2)yalova-chp-parti-meclis-karar-kadikoy-on-secim-yerel-secim (1)-1yalova-chp-parti-meclis-karar-kadikoy-on-secim-yerel-secim (1)

Editör: Arda Yavuz