31 Mart 2024 seçimlerine az bir zaman kala siyasi partiler çalışmalarını son hızda sürdürüyor. Bu partilerden biri de Cumhuriyet Halk Partisi. Yalova’daki tüm seçim bölgelerinden adaylarını belirleyen CHP, yerel seçimlerde Yalova’da büyük bir zafer elde etmek istiyor ve adaylar seçim çalışmalarına devam ediyor.yalova-istanbul-chp-il-ilce-baskan-belediye-aday-ekrem-imamoglu-ziyaret (4)

Yerel seçimlerden büyük bir kazançla çıkmak isteyen CHP Yalova’ya İmamoğlu desteği geldi. CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Yalova İl Genel Sekreteri Selahattin Can, CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, CHP Armutlu Belediye Başkan Adayı Bekir Pamuk, Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, Termal Belediye Başkan Adayı Özay Biber ve beraberindeki İlçe Başkanları İstanbul’a çıkarma yaptı. CHP Yalova ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane’deki çalışma ofisinde buluştu ve yaklaşan yerel seçim öncesi İmamoğlu’dan tam destek aldı.

yalova-istanbul-chp-il-ilce-baskan-belediye-aday-ekrem-imamoglu-ziyaret (3)İmamoğlu’nu Yalova’ya Davet Ettiler

Ziyarete ilişkin CHP Yalova İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, İl Belediye Başkan Adayımız Mehmet Gürel, ilçe başkanlarımız ve belediye başkan adaylarımızı ağırladı. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, İl Başkanımız Doğancı vasıtasıyla tüm Yalova’ya selamlarını iletti ve tüm projelerde sonsuz destek vereceğini iletti. İl Başkanımız İsmail Erdem Doğancı da Sayın İmamoğlu’nu Yalova’ya davet etti” ifadelerine yer verildi.

Becan; Acımız Taze Becan; Acımız Taze

yalova-istanbul-chp-il-ilce-baskan-belediye-aday-ekrem-imamoglu-ziyaret (2)“Yalova ile özel anılarım var”

CHP Yalova grubunun ziyareti sırasında açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Değerli hemşerilerimize selam iletiyoruz. Yalova bizim için çok özel bir noktada. Bugün başta Yalova Merkez Belediye Başkan Adayımız, Yalova İl Başkanımız, diğer İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımız ile birlikte hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim; Yalova ile çok sıkı bağları olan Yalova’da çok özel anıları olan bir insanım. İstanbul ilk olarak bana Yalova’dan mesaj verdi diyebilirim. Bu bağlamda Yalova’ya ailece olan ilgimizi bu dönemde inşallah hakkın, hukukun çiğnenmediği ve çiğnenmeyeceği bir süreci de yaşatarak halkımızın geçmişte yaşanan ve Vefa Başkan’a oluşturulan o hukuki tuzakların karşılığını cevap olarak vereceği bir seçime başta Mehmet Başkan ve diğer başkanlarımız ile birlikte kazanacağımız bir seçim sonrası en üst düzeyde İstanbul-Yalova dayanışmasını hep birlikte yaşayacağımızı başta Merkez olmak üzere, bütün ilçe ve beldeleriyle yaşatacağız. Kültürden sanata, ulaşımdan çevreye, bütün hususlarda güçlü bir iş birliği ile hareket edeceğimizi bütün Yalovalı hemşerilerime duyuruyorum. Bütün başkan adaylarımızın yolu açık olsun. Başarılar bizimle olsun. Birlikte kazanalım ve kazanan sonuçta Yalovalılar olsun. Hepinizi çok seviyorum, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz