2023-2024 sezonunda 16 takımın mücadele edeceği 2. Amatör Kümede heyecan bugün oynanacak maçlarla start alacak. 5 takımın 1. Amatör Kümeye yükseleceği ligde A ve B Gruplarında 8’er takım ter dökecek. 3-4 Şubat 2024 tarihleri arasında başlayacağı duyurulan 2. Amatör Küme Yalova’nın ev sahipliği yapacağı Gençler(Erkek-Kız) Türkiye Yarı Finalleri yüzünden 17-18 Şubat 2024 tarihlerine ertelenmişti.

Yalova Amator Kume Sezon Mac Start Baslangic (2)A Grubunda Yalova Çotanaklarspor, Samanlıspor, Yalova Kartalspor, Kirazlı Köyüspor, Çınarcık Fırtınaspor, Armutlu Belediyespor, Yalova Çağlarspor, Gençlerbirliği, B Grubunda ise 1973 Tokmakspor, Çiftlikköy Kültürspor, Fıstıklı Gençlikspor, Kocaderespor, Ortaburunspor, Paşakent 77 Şahinspor, Yalova İdmanocağı ve Yalova Üniversitespor bulunuyor. 2. Amatör Küme A ve B Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar direkt olarak 1. Amatör Kümeye yükselecek. 3 ve 4. Sırayı alacak takımlar ise yükselme grubuna katılma hakkını elde edecek. 4 takım arasında yapılacak eleme maçlarının ardından 1 takım daha üst lige yükselecek.

Yalova Amator Kume Sezon Mac Start Baslangic (3)A Grubunun açılış maçında bugün 15:00’da Kartalspor ile Samanlıspor Amatör Saha-1’de karşı karşıya gelecek. 18 Şubat Pazar günü ise üç karşılaşma oynanacak. 13:00’da Teşvikiye’de Çınarcık Fırtınaspor ile Yalova Çağlarspor kozlarını paylaşacak. 15:00’da Armutlu’da oynanacak karşılaşmada Armutlu Belediyespor evinde Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Kapanış maçında ise Amatör Saha-1’de Kirazlı Köyüspor-Yalova Çotanakspor’la karşılaşacak.

B Grubunda ise açılışı Fıstıklı Gençlikspor ile Yalova Üniversitespor bugün 13:00’da Armutlu sahasında karşılaşacak. Bu grupta ayrıca Amatör Saha-1’de 19:00’da İdmanocağı ile Ortaburun kozlarını paylaşacak.

Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

18 Şubat Pazar günü 15:00’da iki maç oynanacak. Amatör Saha-1’de Paşakent77 Şahinspor-1973 Tokmakspor ve Taşköprü sahasında Çiftlikköy Kültürspor ile Kocaderespor puan savaşı verecek.

Editör: Arda Yavuz