Yalova Gençlik Merkezi’nde Yaz Kursları Başladı Yalova Gençlik Merkezi’nde Yaz Kursları Başladı

2. Amatör Küme A Grubunda her şey 14. Haftada netlik kazanacak. Geride kalan 13 haftada 33 puanlı Yalova Çotanaklarspor liderlik koltuğunda oturuyor. Yeşil Beyazlı ekibi ise 31 puanla Kirazlı Köyüspor takip ediyor. 22 puanlı Çınarcık Fırtınaspor ve 21 puanlı Çağlarspor Play-Off hattında yer alırken bu iki takımı 18 puana sahip Samanlıspor takip ediyor.  Gençlerbirliği, Armutlu Belediyespor ve Yalova Kartalspor 1. Amatör Küme umutlarını gelecek sezona bıraktı.

Geride kalan 13. Haftanın açılışını Çağlarspor ile Yalova Kartalspor gerçekleştirdi. Amatör Saha-1’de oynanan maçı ev sahibi ekip 5-0’lık farklı skorla kazandı. Yine aynı sahada oynanan mücadelede Gençlerbirliği ile Çınarcık Fırtınaspor 3-3 berabere kaldı. Armutlu İlçe Stadyumunda Armutlu Belediyespor’a konuk olan Kirazlı Köyüspor evine 5-2’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Amatör Saha-1’de oynanan kapanış maçında her türlü beraberlik ve galibiyette şampiyonluğunu ilan edecek olan Yalova Çotanaklarspor rakibi Samanlıspor’a 4-3 mağlup oldu.

Yalova Amator Kume A Grup Sezon Son Maclar (6)Yalova Amator Kume A Grup Sezon Son Maclar (4)Yalova Amator Kume A Grup Sezon Son Maclar (5)Yalova Amator Kume A Grup Sezon Son Maclar (1)Yalova Amator Kume A Grup Sezon Son Maclar (2)

Editör: Arda Yavuz