Yalova İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünde Abdülhamit Han Gençlik Merkezi tarafından açılan kurslara katılan kursiyerlerin yaptığı çalışmalar Engelsiz Kafe’de açılan yılsonu sergisinde beğeniye sunuldu. Serginin açılışını Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Avcı, Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk birlikte yaptılar. Sergiyi gezen protokol mensupları sergilenen çalışmaları dikkatle incelerken kursiyerlerden ve kurs eğitmenlerinden de bilgiler aldılar. 
Yalova Sergi Engelsiz Kafe Filistin Soykirim (4)Burada sergi ve açılan kurslar hakkında bilgi veren Manevi Danışman Zeynep Basa, “Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Gençlik Manevi Danışmanlık çalışması kapsamında Yalova’da da çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ortaokul, Lise ve Üniversitelerle birlikte çalışıyoruz. Yalova’da Abdülhamit Han Gençlik Merkezimiz var. Bizler orada yıl boyunca çocuklarla değerler eğitimi, kültürel etkinlikler yapıyoruz. Ayrıca Tezhip, Kareografi, Çini boyama ve Ebru çalışmaları da yapıyoruz. Buralarda yapılan çalışmaları da yılsonu sergimizde halkımızın beğenisine sunduk. Yaklaşık 60’tan fazla çalışma sergide yer alıyor” dedi. 2 gün boyunca açık kalacak olan sergide en dikkat çekici çalışma ise İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü soykırımı simgeleyen maket çalışması oldu. İsrail Jetlerinin bombalarına maruz kalan Şifa Hastanesi ve burada yaşanan insanlık dramını gözler önüne seren maket de sergiyi gezenler tarafından dikkatle incelendi. 

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Uluslararası Konuklar Atçı ile Bir Araya Geldi Uluslararası Konuklar Atçı ile Bir Araya Geldi

Yalova Sergi Engelsiz Kafe Filistin Soykirim (3)Yalova Sergi Engelsiz Kafe Filistin Soykirim (1)Yalova Sergi Engelsiz Kafe Filistin Soykirim (2)

Editör: Arda Yavuz