Bölgesel Amatör Ligi’nin gedikli takımları arasında yer alan Sarı Yeşilli ekibimizde tam 8 yıl boyunca görev yapan Abdurrahman Güneş  hem teknik adamlık hem de sportif direktörlük görevlerinde bulunmuştu.
Başarılı spor adamı Sarı Yeşilli ekiple 2017-2018 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.grupta ve 2019-2020 sezonunda da Yalova Süper Amatör Kümede şampiyonluk sevinci yaşamıştı.
Geçen sezon ise üçüncü olarak şampiyonluğu kıl payı kaçıran Altınova Belediyespor bu sezon Abdurrahman Güneş yönetiminde zor bir süreçten geçmiş peş peşe gelen kötü sonuçların ardından küme düştü.
Ayrılığı sosyal medya hesabı üzerinden Abdurrahman Güneş,” Bugün itibariyle yaklaşık 8 yıl görev yaptığım Altınova Belediyespor Kulübü ile karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayım. Başta çok değerli önceki dönem belediye başkanım sayın Dr. Metin Oral, kulüp başkanımız Sedat Ok, Fevzi Arıcı ve yönetim kurumuz hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Haklarınızı helal edin. Bende varsa helaldir. İyi ve kötü günlerimiz olmuştur. Ama sizler adam gibi adamlarsınız yeni seçilen belediye başkanımız Yasemin Fazlaca hanımefendinin önünü açmak için kendi isteğimle aldığım bir karardır. Altınova’nın değerli bizi destekleyen taraftarlarına da her zaman saygım vardır. Kalın sağlıkça. Bundan sonra ki sezonlar da Altınova Belediyespor’a başarılar dilerim” cümleleriyle duyurdu.

Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu

Yalova Altinova Belediyespor Ayrilik Teknik Direktor Abdurrahman Gunes (3)Yalova Altinova Belediyespor Ayrilik Teknik Direktor Abdurrahman Gunes (1)Yalova Altinova Belediyespor Ayrilik Teknik Direktor Abdurrahman Gunes (2)

Editör: Arda Yavuz