Renkli ve coşkulu bir atmosfer çerçevesinde geçen yürüyüşe, Adil Yele’nin yanı sıra partililer ve vatandaşlar, Türk bayraklarıyla donanmış bir şekilde katıldı.  Yele, yoğun alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde büyük bir sevgiyle karşılandı. Yürüyüş boyunca, vatandaşlar belediye başkan adayına desteklerini göstermek için sık sık sloganlar attı ve coşkuyla alkışladı. Adil Yele’nin belediye başkanlığı seçimini kazanacağına olan inançlarını açıkça dile getiren vatandaşlar oy vereceklerini de belirttiler. Yele’ye duydukları güveni ve desteği vurgulayan vatandaşlar, onun liderliğinde belediyenin daha iyi bir yönetimle buluşacağına inandıklarını dile getirdi.

Yalova Haber Gazete Manset Adil Yele Chp Siyaset Ciftlikkoy Yuruyus (2)

Çiftlikköy Belediye CHP Başkan Adayı Adil YELE, sosyal medya hesaplarından oluk oluk insan seli fotoğraflarını paylaşırken, şu ifadelere yer verdi “Bugün Çiftlikköy’de siyasi parti bayrağı yoktu, şanlı Türk bayrağı vardı. Bugün burada çocuk vardı, genç vardı, yaşlı vardı.Kadın vardı, erkek vardı. Doğu vardı, batı vardı, kuzey vardı, güney vardı. Bugün burada Çiftlikköy vardı! Milletvekilimiz Tahsin Becan, İl Başkanımız Erdem Doğancı, İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı, belediye ve il genel meclis üyesi adaylarımız ve caddelere sığmayan hemşehrilerimizle seçim çalışmamızı gerçekleştirdik. Daha işimiz bitmedi ama Çiftlikköy kararını verdi.Teşekkürler doğduğum toprakların insanları!”

Yalova Haber Gazete Manset Adil Yele Chp Siyaset Ciftlikkoy Yuruyus (4)

Yalova Gazetesi mikrofonuna konuşan YELE, seçim yarışında gaz basıp hiç durmadığını aktarırken, sosyal medya hesabından an be an paylaşımlarda bulunan ekibi, Bahar Yürüyüşüne katılımın en yoğun yürüyüş olduğu duyurdu. Sosyal medya hesaplarından tüm hemşehrilerine teşekkür eden Sahil Mahallesinde büyümüş YELE paylaşımında şu ifadelere yer verdi,  “İlçemiz tarihinin en kalabalık yürüyüşünü gerçekleştiren hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Çiftlikköy başaracak!”

Yalova Haber Gazete Manset Adil Yele Chp Siyaset Ciftlikkoy Yuruyus Merkez (6)

Başkan Güçlü Uluslararası Misafirlerini Ağırladı Başkan Güçlü Uluslararası Misafirlerini Ağırladı

Yalova Haber Gazete Manset Adil Yele Chp Siyaset Ciftlikkoy Yuruyus (5)

Yalova Haber Gazete Manset Adil Yele Chp Siyaset Ciftlikkoy Yuruyus (1)

Muhabir: HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN