Büyükgümüş; Bir Vicdan Yükselişini İzliyoruz Büyükgümüş; Bir Vicdan Yükselişini İzliyoruz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere 1,5 aydan kısa bir süre kaldı. Partilerin büyük bir bölümü ülkedeki tüm seçim bölgelerinin büyük bir bölümünde Belediye Başkan Adaylarını belirledi ve adaylar çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Secim Irtibat Ofis Acilis Vekil Il Baskan Kadin Genclik (4)İlk olarak Yalova Merkez Belediye Başkan Adayını açıkladıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yalova programında 5 ilçenin adaylarını kamuoyuna duyuran AK Parti son olarak kalan 8 Belde Belediye Başkanı Adaylarını da geçtiğimiz hafta belirlemişti.

Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Secim Irtibat Ofis Acilis Vekil Il Baskan Kadin Genclik (5)Çiftlikköy Belediye Başkanlığı için mevcut Başkan Ali Murat Silpagar ile devam etmeyip, Kardiyolog Dr. Recep Hacı’yı aday gösteren AK Parti, Çiftlikköy’deki seçim sürecini daha iyi yürütebilmek için İrtibat Ofisi’ni açtı. Kurdelenin kesildiği açılış törenine AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili  Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve partililer katıldı.

Yalova Ciftlikkoy Ak Parti Secim Irtibat Ofis Acilis Vekil Il Baskan Kadin Genclik (3)Açılış hakkında resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Vekil Akyol, “Bismillah diyerek açtığımız Seçim koordinasyon merkezimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 31 Martta yaşayacağımız seçim zaferini yine hep birlikte burada kutlayacağız” dedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

               

Editör: Arda Yavuz