AK Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş: “Milletimiz İkinci Turda Da İradesine Sahip Çıkacaktır.”

Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile birlikte Altınova Hersek Sahili’nde kurulan Altınova Belediyesi Kadıneli Doğal Halk Çarşısı’nı gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi için Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Milletvekili Büyükgümüş, “Milletimiz ilk turda ‘doğrudan’ yana olduğunu göstermiş, tam bağımsız Türkiye sevdasını ortaya koymuştur. Milletimiz ikinci turda da bu iradesine sahip çıkacaktır” diye konuştu.

“Türkiye Yüzyılı, 28 Mayıs akşamı başlayacak”

Altınova Hersek Sahili’nde bir araya geldiği vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için güçlü bir destek isteyen AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Milletimiz bu işi 28 Mayıs’ta bitirecek inşallah. Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını 28 Mayıs akşamı tarihi bir oy farkı ile açacak ve milletimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz” dedi.

MİLLETİMİZ İKİNCİ TURDA DA İRADESİNE SAHİP ÇIKACAKTIR (4)MİLLETİMİZ İKİNCİ TURDA DA İRADESİNE SAHİP ÇIKACAKTIR (2)MİLLETİMİZ İKİNCİ TURDA DA İRADESİNE SAHİP ÇIKACAKTIR (3)

Editör: Rümeysa Şahin