Armutlu’da Peyzaj Çalışmaları Armutlu’da Peyzaj Çalışmaları

Ülkemizin 7 bölgesinde yaşayan vatandaşlar, Ramazan Bayramlarını doya doya kutladılar ve tatilin keyfini çıkardılar. Resmi olarak 10 Nisan Pazartesi günü başlayan bayram 12 Nisan Cuma gününe kadar devam etti. 
Bu bayram kutlamalarına ülkemizde siyasal faaliyet yürüten partilerin temsilcileri de katılırken buna AK Parti Yalova İl Teşkilatı da katıldı. Ramazan Bayramı’nın ilk günü AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nda toplanan isimler birbirlerinin bayramlarını kutladıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telekonferans yöntemi ile görüşerek bayramlaştılar. Bayramın ilerleyen günlerinde de boş durmayan AK Parti Yalova İl Yönetimi, ilk olarak 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu rekor bir oyla yeniden seçilen Termal Belediye Başkan H. Sinan Acar’ı ziyaret ettiler ve son olarak da AK Parti’nin Yalova ilindeki nadir zaferlerden biri olan Armutlu’ya doğru yola çıktılar. Armutlu’ya ulaşan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve İl Yöneticileri ile birlikte AK Parti Altınova İlçe Binası’nda toplanıldı. Buradaki bayramlaşmanın ardından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucu Armutlu’nun yeni Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile bir araya gelen AK Partililer daha sonra da Armutlu sokaklarını gezerek seçimlerde kendilerine destek veren Armutlular ile bayramlaştılar. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel
Yalova Armutlu Ak Parti Il Ilce Baskanlik Vekil Bayram Kutlama Belediye Baskan (7)Yalova Armutlu Ak Parti Il Ilce Baskanlik Vekil Bayram Kutlama Belediye Baskan (8)Yalova Armutlu Ak Parti Il Ilce Baskanlik Vekil Bayram Kutlama Belediye Baskan (6)Yalova Armutlu Ak Parti Il Ilce Baskanlik Vekil Bayram Kutlama Belediye Baskan (5)Yalova Armutlu Ak Parti Il Ilce Baskanlik Vekil Bayram Kutlama Belediye Baskan (4)Yalova Armutlu Ak Parti Il Ilce Baskanlik Vekil Bayram Kutlama Belediye Baskan (2)Yalova Armutlu Ak Parti Il Ilce Baskanlik Vekil Bayram Kutlama Belediye Baskan (1)

Editör: Arda Yavuz