Yalova’da hizmet veren kuaförler ile bir araya gelen Akyol, daha sonra AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile birlikte Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağlı Morfoloji binasını ziyaret ettiler. 2023-2024 Akademik yılında Tıp Fakültesi öğrencilerinin kullanımına açılacak olan binayla ilgili açıklamalarda bulunan Akyol; “Öğrencilerimizin 3. sınıftan itibaren eğitim almaya başlayacakları özellikli bir bina olan, hem teorik eğitim hem de pratik eğitimleri laboratuvar ortamında alacakları sonrasında da hastanede uygulamalı olarak deneyim kazanacakları bir eseri ilimize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlimize bu ve bunun gibi nice eserler kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz”, şeklinde konuştu.

Esenköy Belediyesi esnafıyla bir araya gelen Akyol ve Büyükgümüş, vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı seçimi için desteklerini talep ederken, bu ziyaretin ardından Hemşehri Derneği buluşması ile Yalovalı hemşehrileriyle bir araya geldiler. Büyükgümüş, Hemşehriler Derneği’nde yaptığı konuşmasında; “Rehavet yok! İnançla, gayretle çalışmak var. Kararlıyız, azimliyiz, inanıyoruz. 28 Mayıs’ta, el ele gönül gönüle vereceğiz ve kazanan Türkiye olacak, kazanan 85 milyon vatandaşımız olacak” İfadelerine yer verdi.

Tuğba ALTIN/Haber

AK Parti’li vekiller, vatandaşlarla buluştu (7)AK Parti’li vekiller, vatandaşlarla buluştu (8)AK Parti’li vekiller, vatandaşlarla buluştu (6)AK Parti’li vekiller, vatandaşlarla buluştu (5)AK Parti’li vekiller, vatandaşlarla buluştu (3)AK Parti’li vekiller, vatandaşlarla buluştu (4)AK Parti’li vekiller, vatandaşlarla buluştu (2)

Editör: Rümeysa Şahin