2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi’nin başında uygulanmaya başlanan Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi(YEGES) kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirildi. Düzenlenen bu faaliyetlerle eğitimin kalitesinin arttırılması hedeflendi ve bu amaç doğrultusunda bu etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediyor. 
Yalova’daki liselerde bilim uygulamaları kapsamında hem sosyal hem de fen bilimleri üzerinden çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmaların daha iyi anlaşılabilmesi adına Yalova Halk Eğitim Merkezi’nde 20 Mayıs Pazartesi günü konferanslar düzenlenecek. Yalova Üniversitesi İslami İlimler Öğretim Üyesi Dr. Yasin Özdemir, “Kültürel Miras” konulu konferans ile saat 13:00’te öğrencilerle bir araya gelecekken, Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem Tuncer “Yapay Zeka” konulu konferans gerçekleştirecek.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı LGS yerleştirme sonuçları açıklandı

Yalova Yeges Fen Sosyal Bilim Universite Ogretim Gorevli Konferans Ogrenci (2)Yalova Yeges Fen Sosyal Bilim Universite Ogretim Gorevli Konferans Ogrenci (1)

Editör: Arda Yavuz