Liderlik koltuğunda oturan Mavi Beyazlılar 11. Haftada Doğuşspor’la kozlarını paylaşırken sahadan 6-0’lık net skorla galip ayrıldı. 30 puana yükselen Ferhat Kızılgeçit’in ekibinde galibiyeti getiren gollere Furkan Hükürek(2), Emre Atik(2), Yağız Arda Atalay ve Arda Yaşar’dan geldi. Üst üste üçüncü mağlubiyetini alan Doğuşspor 4 puanda kaldı.

Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi

Amatör Saha-1’de oynanan mücadelede İrfan Demir, Melih Çetin ve Ömer Baki hakem üçlüsü görev yaptı. İlk bölümler dengeli geçse de Akköyspor ilerleyen bölümde oyuna ağırlığını koydu. Mavi Beyazlı ekip 15. Dakikada başarılı defans oyuncusu Furkan Hükürek’le öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra Furkan bir kez daha sahne alıp takımını rahatlatan gole imza attı.

Mücadelede dakikalar 35’i gösterdiğinde Akköyspor’un genç yıldızı Emre Atik’le farkı 3’e çıkarttı. İlk yarının sonlarına doğru ev sahibi ekip Yağız Arda Atalay’la 41. Dakikada golü bulup devreye 4-0 önde girmeyi başardı.

İlk yarıda yakaladığı farkla ikinci yarıyı domine eden Akköyspor 65. Dakikada Arda Yaşar ve 80’de de Emre Atik’le iki gol daha bularak mücadeleden 6-0’lık galibiyetle ayrıldı.

yalova-akkoy-dogusspor-mac-galibiyet-gol-takim (1)

Editör: Arda Yavuz